Despre acest blog

CeFacemCuEducația este un blog pe care scriem despre educație și o invitație la dezbateri pe această temă. Vă invităm să discutăm despre cum am vrea să se facă educația în societatea noastră: acasă, la școală, în stradă, în instituții de cultură și oriunde se mai poate face. Vă invităm să împărtășim opinii, analize, idei și soluții. Scopul nostru este să atragem atenția asupra nevoilor din educație și să provocăm un dialog constructiv în spațiul public. Noi credem că prin comunicare și cooperare putem contribui împreună la o educație mai bună în Moldova. Dacă doriți să fiți co-autor al blogului, așteptăm mesajele voastre în comentarii sau pe adresa vcoroban@gmail.com.

Cine sunt autorii:

Victoria Coroban, jurnalistă, mamă, formator și unul din fondatorii comunității UpGrade în Educație. Cred că felul în care înțelegem educația denotă ceea ce știm despre noi ca oameni. Nu cred că educația se face, pentru că educația e ceea ce suntem și dăm mai departe prin felul nostru de a fi și respectiv ceea ce devenim în funcție de exemplele pe care le vedem.

Iulia Linga, un om care a trecut prin sistemul oficial de invaţămînt şi a constatat pe propria piele cîte greşeli au fost făcute, începînd cu mediul familial, şcoală, facultate. Om care a fost nevoit să răscolească peste o sută de carţi pentru a descîlci toate nodurile rămase în suflet şi pentru a învăţa, din nou, cum să fii un adult armonios, prosper, echilibrat și autentic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

veronicatsurcanu

fata scrie poezie

Restart în Educație

Pe cine educăm, cum educăm și de ce?

Alo…BEBE! – despre maternitate altfel

Pe cine educăm, cum educăm și de ce?

cueducatiacefacem

Pe cine educăm, cum educăm și de ce?